Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Hortobágyi réteslap

2017. november 18. - Zsolti bácsi

Hozzávalók
50 dkg darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, pici köménymag, 1 doboz tejföl, 1 csomag réteslap.

Elkészítés
A darált húsból pörköltet készítünk, s a levét teljesen lefőzzük. Hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a tejfölt. Elkeverjük, és beletöltjük a réteslapba, ugyanúgy, mint amikor rétest sütünk. Tepsibe tesszük, és szép pirosra sütjük, és úgy, mint a rétest, fel lehet szeletelni. Ha valakinek így túl nehéz étel, adhatjuk körettel is.

Solymos Bertalanné, Julika

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr213309081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása