Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Ecetes kifli

2020. augusztus 04. - Zsolti bácsi

Hozzávalók
30 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 evőkanál ecet, 7 evőkanál víz, szilvalekvár, porcukor.

Elkészítés
Összegyúrjuk a hozzávalókat, tésztát nyújtunk. Pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk, megtöltjük lekvárral és felcsavarjuk. Magas hőfokon sül, még forrón kell porcukorba hengergetni a kész kifliket.

Boros Irén

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr316103742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása