Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Habcsókos aprósütemény

2018. május 02. - Zsolti bácsi

2.JPG

Hozzávalók
Piskótalap, karamell vagy Nutella krém. A habcsókhoz tojásfehérje és porcukor.

Elkészítés
A piskótát megkenjük a krémmel, és pogácsaszaggatóval kb. 3 cm-es köröket formázunk. Elkészítjük a habcsókot. Azért nem írok hozzá receptet, mert többféle elkészítési módja is van (főzött, nem főzött, színezett, ízesített stb.). Kinek melyik a szimpatikus. A lényeg hogy akkorák legyenek, mint a piskóta korongok. Ha kész a habcsók, ráragasztjuk a piskótákra, és kész is. Arra azért készüljünk fel, hogy a habcsók készítése 1-2 órát is igénybe vesz!
TIPP: Kiváló habcsók recepteket találunk az interneten. Soha ne tároljuk hűtőben, mert meglágyul. Ne aggódjunk, ha a habcsók mérete nem lesz jó, mert összetört formában is rászórhatjuk a krémes piskótára.

Farkas Ferenc

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7713884858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása