Hozzávalók
Piskótalap, karamell vagy Nutella krém. A habcsókhoz tojásfehérje és porcukor.
Elkészítés
A piskótát megkenjük a krémmel, és pogácsaszaggatóval kb. 3 cm-es köröket formázunk. Elkészítjük a habcsókot. Azért nem írok hozzá receptet, mert többféle elkészítési módja is van (főzött, nem főzött, színezett, ízesített stb.). Kinek melyik a szimpatikus. A lényeg hogy akkorák legyenek, mint a piskóta korongok. Ha kész a habcsók, ráragasztjuk a piskótákra, és kész is. Arra azért készüljünk fel, hogy a habcsók készítése 1-2 órát is igénybe vesz!
TIPP: Kiváló habcsók recepteket találunk az interneten. Soha ne tároljuk hűtőben, mert meglágyul. Ne aggódjunk, ha a habcsók mérete nem lesz jó, mert összetört formában is rászórhatjuk a krémes piskótára.
Farkas Ferenc