Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Fagyos piskóta

2018. május 02. - Zsolti bácsi

3.JPG

Hozzávalók
Kész tortalap vagy piskótatekercs, dobozos jégkrém.

Elkészítés
A jégkrémet kivesszük a mélyhűtőből, és pár percig hagyjuk olvadni. A piskótatekercset kihajtjuk, és szétnyomkodjuk rajta a jégkrémet. Szorosan feltekerjük, majd betesszük mélyhűtőbe. Onnan kivéve rögtön tudjuk szeletelni és tálalni. Tálalásnál nyomjunk rá tejszínhabot. Ha tortalapból készítjük, vastagabbat válasszunk, hogy több réteget is ki tudjunk alakítani.
TIPP: A piskótát készíthetjük házilag is. Fokozhatjuk az élményt, ha a jégkrémre apróra vágott gyümölcsöt vagy tört mogyorót, diót, mandulát, kókuszreszeléket teszünk.

Farkas Ferenc

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4613884822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása