Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Öntött karaj

2017. november 18. - Zsolti bácsi

Hozzávalók
6-8 szelet rövidkaraj, 1 doboz tejföl, 15 dkg sajt, zsír, só, bors.

Elkészítés
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Zsírral kikent tepsibe egyenként lerakjuk, s minden szeletre egy evőkanál tejfölt elsimítunk. Sütőbe tesszük, s mikor a hús már puha, minden szeletre kis kupac sajtot reszelünk, és tovább sütjük, amíg a sajt rá nem pirul.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Solymos Bertalanné, Julika

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3313309051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása