Zsolti bácsi konyhája

Zsolti bácsi konyhája

Burgonya gánica füstölt sonkával

2017. november 18. - Zsolti bácsi

Hozzávalók
1 kg burgonya, 2,5 dl olaj, 20 dkg liszt, 1 fej vöröshagyma, fűszerpaprika, só, 60 dkg füstölt sonka.

Elkészítés
A meghámozott burgonyát sós hideg vízzel éppen, hogy ellepve tesszük fel főzni. Főzést követően hozzáadjuk az olajat és a lisztet, majd habverő segítségével jól elkeverjük. Tálalása a felszeletelt sonkával együtt történik, majd hagymás, paprikás zsírral meglocsolva díszítjük.

Pethő Mária

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltibacsikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1213308261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása